EXTRA VIRGIN OLIJFOLIE 250ml
SMAAK & GEUR: Mild en Fruitig
OLIJFSOORT: Koroneiki 100%
KARAKTER: Deze prachtige extra virgin olijfolie is gemaakt van de eerste koude pers
van de olijven. De Kalamata olijfolie heeft een rijk aroma van zongerijpte olijven.
REGIO/STREEK: Zuid Griekenland/Kalamata gebied
GEBRUIKT VOOR: Bakken, koken en salades.
INHOUD: Zuurgraad: max 0.5%, Cholesterol: 0, Suiker: 0g, Koolhydraten: 0g, Zout: 0g.
Prijs: €4,65
Doos Voordeel:
€48/12 flessen (€4/fles)
EXTRA VIRGIN OLIJFOLIE 500ml
SMAAK & GEUR: Mild en Fruitig
OLIJFSOORT: Koroneiki 100%
KARAKTER: Deze prachtige extra virgin olijfolie is gemaakt van de eerste koude pers
van de olijven. De Kalamata olijfolie heeft een rijk aroma van zongerijpte olijven.
REGIO/STREEK: Zuid Griekenland/Kalamata gebied
GEBRUIKT VOOR: Bakken, koken en salades.
INHOUD: Zuurgraad: max 0.5%, Cholesterol: 0, Suiker: 0g, Koolhydraten: 0g, Zout: 0gr.
Prijs: €7.65
Doos Voordeel:
€83.40/12 flessen (€6.95/fles)
EXTRA VIRGIN OLIJFOLIE 750ml
SMAAK & GEUR: Mild en Fruitig
OLIJFSOORT: Koroneiki 100%
KARAKTER: Deze prachtige extra virgin olijfolie is gemaakt van de eerste koude pers
van de olijven. De Kalamata olijfolie heeft een rijk aroma van zongerijpte olijven.
REGIO/STREEK: Zuid Griekenland/Kalamata gebied
GEBRUIKT VOOR: Bakken, koken en salades.
INHOUD: Zuurgraad: max 0.5%, Cholesterol: 0, Suiker: 0g, Koolhydraten: 0g, Zout: 0g.
Prijs: €10.50/fles
EXTRA VIRGIN OLIJFOLIE 5L
SMAAK & GEUR: Zacht en Fruitig
OLIJFSOORT: Koroneiki 100%
KARAKTER: Deze prachtige extra virgin olijfolie is gemaakt van de eerste koude pers
van de olijven. De Kalamata olijfolie heeft een rijk aroma van zongerijpte olijven.
REGIO/STREEK: Zuid Griekenland/Kalamata gebied
GEBRUIKT VOOR: Bakken, koken en salades.
INHOUD:Zuurgraad: max 0.5%, Cholesterol: 0, Suiker: 0g, Koolhydraten: 0g, Zout: 0g.
Prijs: €62,50/blik 5L
*Authentiek Olijfolie van superieure categorie, rechtstreeks verkregen uit olijven en uitsluitend op mechanische wijze.
* Absoluut gastronomisch producten! met veel antioxiderende eigenschappen.